Årets FÅM är avklarade!

Hej alla!

Jag tänkte mest bara meddela att alla aktiva föreningar I jämtland nu klarat av sina föreningsårsmöten, och det är egentligen den viktigaste händelsen på året för alla UNF föreningar.

Först ut var Team Byhålan i Hammarstrand som hade sitt årsmöte redan den 15:e januari. Sen hade StugUNF i Stugun sitt årsmöte den 9:e februari, Hirrvi Hyppää i Östersund hade sitt årsmöte den 18:e februari och sen hade Sveriges Underbara Prick i Bräcke sitt årsmöte igår den 20:e februari. Alla föreningar har valt in en ny föreningsstyrelse och två stycken ombud till distriktsårsmötet i Sällsjö den 20-21 mars.

Föreningarna Team Byhålan och StugUNF har båda lämnat in var sin motion till distriktsstyrelsen efter sina årsmöten där de framfört önskemål om att distriktet ska ordna en Megahelg igen under år 2009.

Föreningen Hirrvi Hyppää beslutade under sitt årsmöte att avsätta en pott på 5000kr till distriktet som kan användas till bidrag till medlemmar som vill åka på UNF:s kongress i Göteborg den 7-11 Juli. Varje medlem i distriktet som söker pengar för att åka på kongressen kan få upp till 500kr från den här potten, men man kan även få ytterligare bidrag från distriktet som vanligt.

Grymt bra jobbat och det är kul att se hur alla de nya föreningarna här i jämtland har börjat komma igång med lite verksamhet också. Under året har medlemmarna i distriktet genomfört allt från bowling, filmkvällar och pizzaträffar till att åka på stora kurser och läger över hela sverige.

   Sten Strandberg, distriktsordförande för UNF Jämtland

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback