Fika på lördag den 2:a februari

Alla unf:are som är sugna på lite fika och gott sällskap och kanske lite sällskapsspel på lördag får gärna följa med till Karibu café. Vi samlas utanför kontoret på kyrkgatan 84  kl 19:00 och går tillsammans och fikar. Ett initiativ som medlemmarna i Hirrvi Hyppää kom fram till på upptaktsmötet den 30:e januari.

Kom med!!

Postat av Magdalena

BILDDAGBOK!!!

Jag och Magdalena jobbar stenhårt med bloggen. Vi diskuterar, ändrar och experimenterar oss fram. Nu har vi dessutom kommit fram till att vi ska skaffa en bilddagbok där vi, istället för att bara informera om vad vi ska göra, även kan lägga in bilder på vad vi har gjort.
Intresserad?

unfjamtland.bilddagboken.se


MORE TO COME!
/Sanna


Gott och Blandat

Gott och Blandat

Hirrvi Hyppää - Föreningsårsmöte

Vad: Föreningsårsmöte för alla medlemmar!

När: Onsdagen den 20:e  januari 2008, klockan 18:30

Var: Källarsalen på Kyrkgatan 84, Östersund

Hönsgården - Föreningsårsmöte



Vad: Föreningsårsmöte för alla våra kacklande medlemmar!

När: Tisdagen den 26:e februari 2008, klockan 19:15

Var: IOGT-NTO i Strömsund  OBS! Ny plats!


(Bildkälla: http://www.dartmouth.edu/~vox/0607/0724/images/film.jpg)

Föreningsårsmöten

Innan DÅM ska alla föreningar ha ett eget årsmöte med medlemmarna i föreningen. Ordförande, sekreterare och kassör röstas fram och ni skriver en verksamhetsrapport för förra året och en planering för dett år. Detta möte ger dig en enorm möjlighet att påverka vad som kommer att hända i just din förening, SÅ VAR PÅ PLATS!
Se inlägg om datum under restektive förening, under mappen kategorier!

DÅM

DÅM är en förkortning för distriktsårsmöte och det inträffar den 11-13:e april  på Spikbodarna i Östersund. På årsmötet beslutar vi om vad som ska hända i distriktet detta år, vilka som ska sitta i distriktsstyrelsen och vad vi ska använda våra pengar till. På kvällen efter alla möten brukar UNF ta tillfället i akt att träffas så många som möjligt och ha så roligt som möjligt, och så även i år. I februari kommer en inbjudan till DÅM.

VI HOPPAS ATT DU KOMMER!

Spring Time!

Storlien 2003



Jaha, då är det vår snart. En massa spännande saker är på G!
Vi hörs!

Postat av
Sanna