UNF på Dansens dag

Var med och dansa!!


Tycker du det är kul att dansa? Eller vill du kanske lära dig mer om dans?


Kom och var med på dansens dag på Folkets hus i Östersund. Tisdagen den 29:e april kommer UNF vara där och hjälpa till som biljettvärdar, dansa och synas. Kom till Folkets hus kl. 14 då det är prova på, eller till kl. 19 om du vill hjälpa till som biljettvärd eller bara dansa, ända fram till midnatt om du vill ;-)

Dansens dag på Folkets hus är ett nyktert arrangemang som i år är inriktat på ungdomar och barn. Vi tycker det passar väldigt bra för UNF att vara med eftersom den inträffar samtidigt som Folknykterhetens vecka.

Läs mer om dansens dag på: http://www.dansijamtland.se

Kom och var med och dansa nykter!!



Du kan också vara med på fler grejer som händer i samband med folknykterhetens vecka.


  • På fredag den 25:e april står vi utanför Systembolaget på kyrkgatan och delar ut flyers mot att köpa ut. Kom kl. 16:30 till expen på kyrkgatan 84 så går vi tillsammans till Systemet. 
  • onsdagen den 30:e april (Valborg) kl 13:00 kommer IOGT-NTO stå utanför Systembolaget både på Lillänge och på kyrkgatan och manifestera mot alkovåldet och langningen. Alla UNF:are som vill är också hemskt välkomna att vara med.
  • Torsdagen den 1:a maj (Folknykterhetens dag!) kl 9:00 är UNF inbjudna till Gökottan i Brunflo kyrka. Magdalena Grönberg och alla andra som vill kommer vara där.


    Ha en härligt nykter vår!